Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 29/10 ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Πέντε καινούργιες ταινίες στους κινηματογράφους από σήμερα -μολονότι οι δύο έχουν σκάσει μύτη ήδη από Τρίτη και Τετάρτη για να προλάβουν την αργία της 28ης Οκτωβρίου. Εννοείται πως «Η Λευκή Κορδέλα» είναι αυτή που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα. Για τις υπόλοιπες, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Η ΛΕΥΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ
(Das Weisse Band)


Σκηνοθεσία: Μίκαελ Χάνεκε
Παίζουν: Κρίστιαν Φρίντελ, Ούλριχ Τουκούρ, Λέονι Μπένες
Διανομή: Odeon

Χρυσός Φοίνικας στις Κάννες για το αριστούργημα του αγαπημένου μας δημιουργού που αφηγείται μια σειρά από παράξενα συμβάντα που αναστατώνουν τη γαλήνη ενός γερμανικού χωριού, παραμονές του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αποκλειστικά στους κινηματογράφους Odeon Opera, Odeon Γλυφάδα, Δαναός (Κηφισίας/Πανόρμου)



ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΗΠΟΣ

Σκηνοθεσία: Κλεάνθης Δανόπουλος
Παίζουν: Βασίλης Μαυρογεωργίου, Ηλέκτρα Τσακαλία, Λαέρτης Μαλκότσης, Δημήτρης Πουλικάκος, Τζένη Ρουσσέα
Διανομή: Odeon


Μαύρη κωμωδία για ένα ζευγάρι που για να κάνει παιδί καταφεύγει σε μάγια και σε ξόρκια με φοίνικες που πρέπει να φυτέψουν στον κήπο τους, αλλά στην τρύπα που ανοίγουν βρίσκουν ένα πτώμα! H ταινία προβάλλεται και ψηφιακά στην αίθουσα 9 του Odeon Kosmopolis (Κηφισίας/Αττική Οδός) και στην αίθουσα 6 του Odeon Starcity (Συγγρού/Πάντειος).



ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
(Law Abiding Citizen)

Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέι
Παίζουν: Τζέραλντ Μπάτλερ, Τζέιμι Φοξ
Διανομή: Village Films


Δικαστικό θρίλερ με τον Τζέραλντ Μπάτλερ στην τρίτη του ταινία μέσα σε δυο μήνες να εκδικείται μέσα από τη φυλακή αυτούς που ήταν υπεύθυνοι για το θάνατο της οικογένειάς του.



Ο ΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΙΣΚΟΣΚΩΛΗΚΕΣ
(Disco Ormene)


Σκηνοθεσία: Τόμας Μπαρς Νίλσεν
Διανομή: Odeon

Ένα σκουλικάκι αποφασίζει να γίνει μεγάλο αστέρι της Ντίσκο, όταν ανακαλύπτει έναν παλιό δίσκο στο σπίτι του. Χαριτωμένη και καλογυρισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων από τη Δανία που προβάλλεται μόνο μεταγλωττισμένη.



MICHAEL JACKSON’S THIS IS IT

Σκηνοθεσία: Κένι Ορτέγκα
Διανομή: Audio Visual Entertainment


Ντοκυμανταίρ από τα παρασκήνια και τις πρόβες της συναυλίας του Τζάκο που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ! Μυρίζει εύκολη λύση για εύκολο χρήμα, αλλά θα το έχει το ενδιαφέρον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου